СУМСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

  08.08.2012                                                  м.Суми                       №  44

Про нагородження   Грамотами 

Сумської районної ради

              Відповідно  до листа Северинівської сільської ради  за № 326 від 06.08.2012 року, ст. 55 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», рішення двадцять восьмої сесії  районної ради п'ятого скликання  від 26.02.2010 року « Про систему нагород та відзнак Сумської районної ради», рішення тринадцятої сесії  районної ради шостого  скликання  від 02.03.2012 року « Про  затвердження районної  програми    « Про   нагороди та відзнаки Сумської районної ради на 2012-2013 роки»»   ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

         1.НАГОРОДИТИ  Грамотою Сумської  районної  ради  ШОВКОПЛЯС Антоніну Іванівну -  вихователя Северинівського дитячого навчального закладу « Веселка» - за  багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових  обов'язків та з нагоди 50-річчя з дня народження.

         2.НАГОРОДИТИ  Грамотою Сумської  районної  ради  СЕВЕРИН Катерину Василівну -   помічника вихователя Северинівського дитячого навчального закладу « Веселка» - за  багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових  обов'язків.

         3.Начальнику відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності  районної ради Дробязко О.В.  довести дане розпорядження до  відома причетних осіб.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження  залишаю за собою.

 

Заступник голови                                                                        Є.О.Юрченко

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з нагородження Про нагородження Грамотами районної ради