Сумська районна рада

Сумської області

  Шосте  скликання

 

  Розпорядження

    голови районної ради

від  14.05.2012                                                                                       № 22     

Про нагородження   Грамотою

Сумської районної ради

Стеценко В.П.

 

       Відповідно  ст. 55 Закону України « Про місцеве самоврядування в україні», подання  відділу культури і туризму райдержадміністрації  за         №  106 від 03.05.2012 року, рішення двадцять восьмої сесії  районної ради п'ятого скликання  від 26.02.2010 року « Про систему нагород та відзнак Сумської районної ради», рішення тринадцятої сесії  районної ради шостого  скликання  від 02.03.2012 року « Про  затвердження районної  програми          « Про   нагороди та відзнаки Сумської районної ради на 2012-2013 роки»»  та з нагоди  Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва:

         1.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради   Стеценко Віру Петрівну - директора Северинівського сільського будинку  культури- за багаторічну плідну працю, розвиток культури на селі та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

         2.Начальнику відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності  районної ради Дробязко О.В.  довести дане розпорядження до  відома причетних осіб.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження  залишаю за собою.

 

 

Заступник голови                                                 Є.О.Юрченко

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з нагородження Про нагородження Грамотою Сумської районної ради Стеценко В.П.