Сумська районна рада

Сумської області

  Шосте  скликання

 

  Розпорядження

    голови районної ради

від  15.03.2012                                                                                       № 10     

Про нагородження   Грамотами

Сумської районної ради

 

      Відповідно  до  подання Сумської райдержадміністрації  від 15.03.2012 року, рішення двадцять восьмої сесії  районної ради п'ятого скликання  від 26.02.2010 року « Про систему нагород та відзнак Сумської районної ради», рішення тринадцятої сесії  районної ради шостого  скликання  від 02.03.2012 року « Про  затвердження районної  програми « Про   нагороди та відзнаки Сумської районної ради на 2012-2013 роки»»  таз нагоди  Дня працівників житлово - комунального  господарства:

         1.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради Васіна Сергія Анатолійовича - дільничного інспектора по Терешківській та Великовільмівській сільських радах, майора міліції Сумського РВ УМВС України в Сумській області   - за високий професіоналізм, значний особистий внесок у справу охорони громадського порядку на території району  та з  нагоди Дня працівників житлово - комунального  господарства.

         2.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради Дрозда Володимира Михайловича - лікаря з комунальної гігієни Сумської районної санітарно - епідеміологічної станції   - за  активну участь у вирішенні  комунальних  питань  громади Сумського району та з нагоди Дня працівників житлово - комунального  господарства.

         3.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради Голіка Олега Валерійовича- заступника директора ТОВ « Будсервіс -11» - за  активну участь у вирішенні  комунальних  питань  громади Сумського району та з нагоди Дня працівників житлово - комунального  господарства.

         4.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради Мельник Володимира Миколайовича-господаря житлового будинку в смт. Хотінь-  за  кращий двір селища Хотінь.

         5.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради Іщенко Ірину Вікторівну-господаря житлового будинку в смт. Хотінь-  за  кращий двір селища Хотінь.

         6.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради  Ткаченка Бориса Федороваича -голову правління ВАТ « Бурякорадгосп « Шевченківський»»- за значний особистий  внесок  в розвиток житлово -комунальної галузі району  та з нагоди Дня працівників житлово - комунального  господарства.

         7.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради  Головача Сергія Івановича- директора Підліснівської філії « Райз- Максимко»-  за значний особистий  внесок  в розвиток житлово -комунальної галузі району  та з нагоди Дня працівників житлово - комунального  господарства.

         8.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради  Шабаля Олександра Сергійовича- директора  аграрного ліцею -  за активну участь у вирішенні  комунальних  питань  Хотінської територіальної  громади  та з нагоди Дня працівників житлово - комунального  господарства.

         9.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради  Білоуса Павла Івановича - начальника відділу  з питань управління комунальною власністю та фінансово - господарського забезпечення і обліку  районної ради -   за  активну участь у вирішенні  комунальних  питань  громади Сумського району та з нагоди Дня працівників житлово - комунального  господарства.

 

 

Голова                                                                                        І.В.Бояринова

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з нагородження Про нагородження Грамотами Сумської районної ради