СУМСЬКА РАЙОННА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ 
 
03.05.2024                                            м. Суми                                №01-10/07
 
Про скликання двадцять сьомої сесії 
Сумської районної ради восьмого 
скликання 
 
Відповідно до рішення Ради оборони Сумської області від 05 липня 2023 року щодо обмеження проведення масових заходів та безпекову ситуацію в області, з метою уникнення небезпеки для життя і здоров’я депутатів районної ради та працівників її виконавчого апарату, відповідно до частини 4 статті 46, пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11, 12, 15 розділу 3, статті 21 розділу 4, статті 30 розділу 5 регламенту роботи Сумської районної ради восьмого скликання та ураховуючи, що місто Суми увійшли до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією (територія можливих бойових дій), зобов’язую:
 
І. СКЛИКАТИ двадцять сьому сесію Сумської районної ради восьмого скликання. 
Пленарне засідання двадцять сьомої сесії районної ради восьмого скликання провести 10 травня 2024 в режимі дистанційного засідання. Початок засідання об 1100 годині. 
ІІ. На розгляд сесії внести питання:
Про внесення змін до рішення другої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 16.12.2020 «Про утворення та обрання постійних комісій Сумської районної ради восьмого скликання».
Про внесення змін до додатку 1 рішення дев’ятнадцятої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 10.03.2023 «Про затвердження списку присяжних Краснопільського районного суду Сумської області».
Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Сумського району за 2023 рік.
Про нагороди Сумської районної ради.
Про затвердження штатного розпису посадових осіб місцевого самоврядування виконавчого апарату Сумської районної ради.
Про внесення доповнень до додатку 2 рішення сьомої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 27.05.2021 «Про включення майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району до Переліків об’єктів оренди та надання дозволу Сумській районній раді на передачу його в оренду.
Про надання дозволу на передачу в оренду майна спільної власності територіальних  громад сіл, селищ, міст Сумського району  без проведення аукціону.
Про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району до комунальної власності територіальної громади Хотінської селищної ради іншого окремого індивідуально визначеного майна.
Про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району до комунальної власності територіальної громади Лебединської міської ради іншого окремого індивідуально визначеного майна.
Про затвердження звіту про виконання  Комплексної програми «Обєднаний трудовий архів Сумської районної ради. Трудовий архів-захист соціально правових інтересів громадян на 2023 рік».
Про звернення Сумської районної ради до Верховної Ради Україну.
Про звернення Сумської районної ради до Кабінету Міністрів України щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця воєнного стану.
Про безоплатСумська районна рада - Панель управленияну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району до державної власності та на баланс військової частині А 7034 іншого окремого індивідуально визначеного майна.
Та інші.
З метою попереднього обговорення матеріалів та проєктів рішень сесії провести погоджувальну раду депутатських груп та фракцій – 08.05.2024 о 1500 .
Рекомендувати головам постійних комісій провести дистанційно:
10.05.2024 о 1000 – постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю;
10.05.2024 о 1000 – постійну комісію з питань законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, депутатської діяльності та регламенту.
Президію районної ради провести 10.05.2024 о 1030  в режимі дистанційного засідання.

 

Голова                                                                                                                           Геннадій ДЕМЯНЕНКО

 

 
Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про скликання двадцять сьомої сесії Сумської районної ради восьмого скликання №01-10/07 від 03.05.2024