СУМСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

05.04.2023                                    м. Суми                             № 04-29/08

 

Про внесення змін до розпорядження голови Сумської районної ради восьмого скликання  №04-29/07 від 28.03.2023

        Відповідно до статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», зобов’язую:

         І. ВНЕСТИ зміни до частини ІІ розпорядження голови Сумської районної ради восьмого скликання №04-29/07 від 28.03.2023 «Про скликання двадцятої сесії Сумської районної ради восьмого скликання» виклавши її в новій редакції:

«ІІ. На розгляд сесії внести питання:

    Про нагороди Сумської районної ради.

    Про внесення змін до Регламенту роботи Сумської районної ради  восьмого скликання.

  Про внесення змін до рішення другої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 16.12.2021 «Про утворення та обрання постійних комісій Сумської районної ради восьмого скликання».

  Про внесення змін до рішення другої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 16.12.2020 року «Про президію Сумської  районної ради восьмого скликання».

  Про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району до комунальної власності Сумської міської територіальної громади нерухомого майна.

   Про звернення Сумської районної ради до Сумської обласної військової адміністрації, Сумської міської ради щодо визначення комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» Сумської міської ради, як правонаступника комунального некомерційного підприємства «Сумська центральна районна клінічна лікарня» Сумської районної ради Сумської області кластерною лікарнею Сумського району для забезпечення територіальної доступності якісної медичної та реабілітаційної допомоги населенню Сумського району.

  Про звернення Сумської районної ради Сумського району Сумської області до Президента України, Верховної ради України, Кабінету міністрів України, територіальних громад Сумського району, щодо припинення договорів оренди чи користування з релігійними організаціями, які не виконують вимог законів України.

  Про звернення Сумської районної ради Сумського району Сумської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету міністрів України, щодо недопущення невиправданих обмежень прав територіальних громад.

        Про звернення Сумської районної ради Сумського району Сумської області до Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення щодо блокування російського телебачення та відновлення роботи дротового радіомовлення в прикордонних населених пунктах Сумського району.

  Про затвердження підсумкового звіту про виконання комплексної Програму «Об’єднаного трудового архіву Сумської районної ради. Трудовий архів – захист соціально-правових інтересів громадян на 2022 рік».

  Про внесення змін до рішення другої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 02.12.2021 року «Про початок реорганізації Білопільської, Краснопільської, Лебединської районних рад шляхом приєднання до Сумської районної ради».

     Про перейменування населеного пункту Сумського району (Московський Бобрик на Лебединий Бобрик).

   Про створення тимчасової контрольної комісії районної ради з питання неприйняття бюджету Степанівської селищної ради на 2023 рік.

  Про створення комунального підприємства Сумської районної ради «КОМСЕРВІС».

   Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Сумського району за 2022 рік.

  Про звіт голови Сумської районної державної адміністрації-начальника районної військової адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Сумського району, виконання місцевих бюджетів і делегованих районною радою повноважень за 2022 рік.

 

       Голова                                                                        Геннадій ДЕМЯНЕНКО

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про внесення змін до розпорядження голови Сумської районної ради восьмого скликання №04-29/07 від 28.03.2023