СУМСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

  10.12.2012                                       м.Суми                       № 92

Про  відповідальну особу за підготовку

проектів документів дозвільного характеру

в Сумській районній  раді

        

       Відповідно  до  ст. 56 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»,  Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», постанов Кабінету Міністрів України від 30.05.2011 року № 615 «Про затвердження Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами» та  від 27.01.1995 року № 59 «Про затвердження Положення про порядок надання гірничих відводів», рішення  дев'ятнадцятої  сесії районної ради шостого скликання   від 14.11.2012р. « Про затвердження Порядку погодження Сумською районною радою  клопотань про надання надр у користування та на отримання гірничих відводів»  ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

          1.  ПРИЗНАЧИТИ  РИЧКАЛЬ Яну Олександрівну - консультанта з юридичних питань  відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення  діяльності  районної ради  відповідальною особою за підготовку проектів документів дозвільного характеру в Сумській районній раді.

2.ДОРУЧИТИ РИЧКАЛЬ Яні Олександрівні - консультанту з юридичних питань  відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення  діяльності  районної ради  проводити  кожної п'ятниці з 9-00 до 12-00 прийом  суб'єктів господарювання у дозвільному центрі райдержадміністрації для надання суб'єкту господарювання вичерпної інформації щодо вимог та порядку одержання погодження клопотання.

 

Заступник голови                                                                    Є.О.Юрченко

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про відповідальну особу за підготовку проектів документів дозвільного характеру в Сумській районні