Сумська районна рада

Сумської області

  Шосте  скликання

 

  Розпорядження

    голови районної ради

від  27.03.2012                                                                                          № 12   

Про скликання  чотирнадцятої

(позачергової)

сесії  районної ради

шостого  скликання

 

         Відповідно до п.п. 4, 9 ст. 46 Закону України « Про  місцеве самоврядування в Україні»:

         І.Скликати чотирнадцяту   (позачергову) сесію районної ради  шостого скликання. Пленарне засідання чотирнадцятої (позачергової) сесії районної ради  шостого  скликання призначити   28 березня 2012 року об 11-й годині в приміщенні Будинку  районної ради.

         ІІ. На  розгляд  сесії винести питання:

1.Про внесення змін до положення «Про районний  консолідований фонд охорони навколишнього природного середовища», що затверджене рішенням десятої сесії районної ради п'ятого скликання від 11.07.2011р.

2. Про внесення змін до « Програми проведення утилізації заборонених та непридатних отрутохімікатів в Сумському районі на період  до 2015», що затверджена рішення третьої (позачергової) сесії районної ради шостого скликання  від 30.12.2010 року.

3.Про внесення змін до рішення дванадцятої (позачергової) сесії районної ради шостого скликання від 30.12.2012 року «Про районний бюджет на 2012 рік».

         З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень із зазначених питань  провести засідання постійних комісій:

         28 березня 2012 року о 10-00- спільне засідання постійних комісій районної ради з питань соціального та економічного розвитку, планування,  бюджету, фінансів і управління комунальною власністю та з питань агропромислового розвитку, регулювання земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища, а також  засідання президії районної ради;

         На сесію запросити:  депутатів районної  ради, сільських та селищних голів,  головного редактора районної  газети « Вперед».

 

Голова                                                                                           І.В.Бояринова

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про скликання 14 позачергової сесії