В Силах оборони України служить дев'ять депутатів Сумської районної ради

WhatsApp Image 2024-10-15 at 09.52.48.jpeg - 85.37 KB

 

На захисті рідної країни стоять не лише професійні військові, а й ті, хто присвятив своє життя служінню українському народу. Серед них й дев'ятеро депутатів Сумської районної ради, які в цей важкий час боронять кордони нашої Батьківщини.

Голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО зазначає: «Пишаємося нашими колегами, які обрали шлях захисту держави. Вони представляють різні політичні сили, але мають спільну мету – забезпечити мир та безпеку для своєї землі, своїх рідних та близьких. Троє депутатів – представники політичної партії «Слуга народу», по два – «Європейська Солідарність» та «Батьківщина», ще один депутат належить до фракції політичної партії «За майбутнє», і один є позафракційним. Вони служать на різних фронтах, але їх об'єднує велика любов до України. Ми віримо в них і молимося за їхнє повернення з перемогою».

Депутати, які зараз перебувають на фронті, залишаються активними не лише у військовій справі, але й підтримують зв'язок з районом, дбають про те, щоб на рідних землях зберігався порядок, надають допомогу у вирішенні актуальних питань. Їхні дії щодня наближають Україну до справедливого миру.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ В Силах оборони України служить дев'ять депутатів Сумської районної ради