Начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко – Очікуємо від перевізників виконання зобов'язань із покращення якості послуг

WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.07.51.jpeg - 264.51 KB

 

На крайній сесії Сумської міської ради депутати прийняли важливе рішення для розв'язання транспортного питання міста. Вони звернулися до начальника Сумської міської військової адміністрації з переліком заходів для забезпечення стабільної роботи громадського транспорту та закликали перевізників покращити якість перевезень. Про це повідомив начальник Сумської МВА Олексій ДРОЗДЕНКО.

Одним із важливих пунктів цього звернення стало затвердження економічно обґрунтованого тарифу на перевезення. Проте, особливу увагу було приділено дотриманню перевізниками своїх обіцянок щодо покращення якості та умов перевезення.

Начальник Сумської МВА Олексій ДРОЗДЕНКО повідомив, що вже отримав лист від перевізників, у якому останні погоджуються на проведення ремонту транспорту, поліпшення умов перевезення у вечірній час, встановлення GPS-приладів та інформаційних табло на зупинках. Також перевізники готові забезпечити безкоштовний проїзд для певних соціальних категорій, зокрема для учнів 1-4 класів, учасників бойових дій, військовослужбовців, ТрО та ДФТГ.

«Розуміючи, яким є стан транспорту, а він є незадовільним, Сумська міська військова адміністрація підготувала відповідне звернення до перевізників з конкретними вимогами щодо покращення якості перевезень. Очікуємо реакцію від перевізників і будемо передавати до відповідної комісії ОВА, яка вже у свою чергу ухвалюватиме рішення»,  сказав він.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко – Очікуємо від перевізників виконання зобов'язань із покращення якості послуг