Геннадій Дем'яненко: «Дві третини КАБів припадає на Сумський район»

WhatsApp Image 2024-10-07 at 19.44.44.jpeg - 102.84 KB

 

Минулого тижня, з 30 вересня по 6 жовтня, у Сумському районі зафіксовано 535 атак різного характеру з боку рф. Серед них влучання 96 керованих авіабомб, 41 безпілотного літального апарату, 36 дронів, 4 дронів-камікадзе типу «Герань-2», 3 баражуючих боєприпасів «Ланцет» та 1 ракети.

«Через ворожі атаки минулого тижня було травмовано шістнадцятьох осіб. Постраждалі – мирні жителі. Найбільше таких у Сумській громаді, серед них є діти. Лише за останню добу по області випущено 30 КАБів, з яких дві третини по нашому району. Значних руйнувань зазнали житлові будинки, майно громадян, також обстріли були спрямовані на критичну інфраструктуру Сумського району. Дякуючи оперативній роботі наших енергетиків, яким вдалося стабілізувати ситуацію, постачання електрики та води було відновлено. Велика вдячність і підрозділам ППО за їх професіоналізм. Упродовж минулого тижня у небі над Сумщиною ними знищено 35 «Шахедів», – розповів про ситуацію в районі голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Вкотре закликаємо жителів Сумського району бути обережними та дотримуватися заходів безпеки під час сигналів повітряної тривоги, адже кожне життя є безцінним.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Геннадій Дем'яненко: «Дві третини КАБів припадає на Сумський район»