Геннадій Дем’яненко: «Чверть мільярда гривень спрямували громади Сумського району на оборону»

WhatsApp Image 2024-10-02 at 20.34.01.jpeg - 67.48 KB

 

Громади Сумського району продовжують активно підтримувати своїх захисників, спрямовуючи значні фінансові ресурси на зміцнення обороноздатності країни. Упродовж дев'яти місяців 2024 року міські, селищні та сільські ради на цей напрям виділили понад чверть мільярда гривень, безпосередньо військовим частинам і на потреби, які вважали найбільш пріоритетними.

«Розуміємо, що перебуваючи під постійними ворожими обстрілами наші громади потребують значних фінансових витрат на їх ліквідацію та допомогу мешканцям. Проте, ми також беззаперечно засвоїли, що безпека й оборона – це не лише справа військових, а й кожного з нас. Спільними зусиллями і небайдужістю кожен підтримує захисників на скільки це можливо. З початку цього року шістнадцять тергромад району спрямували понад 260 мільйонів гривень на підтримку Сил оборони та безпеки України. Безперечним лідером є наш адміністративний центр – місто Суми. Вони закономірно надали найбільший обсяг фінансування. Суттєвий внесок зробили Миколаївська сільська громада, Білопільська та Лебединська міські, а також Миколаївська та Краснопільська селищні громади. Перебуваючи на прикордонні, під постійними інтенсивними ворожими обстрілами, знаємо і розуміємо надзвичайну важливість підтримки армії, збереження територій, життів людей та перемоги», – зазначив голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Геннадій Дем’яненко: «Чверть мільярда гривень спрямували громади Сумського району на оборону»