У Сумській районній раді відзначили захисників

WhatsApp Image 2024-10-01 at 15.53.27.jpeg - 166.36 KB

 

1 жовтня Україна відзначає свята, які об'єднують нашу історію, культуру і духовність – День захисників і захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці знаменні дати символізують мужність, силу та патріотизм тих, хто стоїть на захисті рідної землі. Це день, коли вся країна схиляється перед своїми героями – військовими, добровольцями, волонтерами та всіма, хто в різний час боровся і продовжує боротися за незалежність нашої держави.

З нагоди Дня захисників та захисниць України голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО вручив грамоти та подяки нашим захисникам. Особливу увагу було приділено військовим Сумського району, які проявили неабияку майстерність у збитті ворожих «Шахедів». У своїй промові голова ради наголосив на тому, що кожен український воїн є невід'ємною частиною боротьби за свободу і незалежність нашої країни: «Ви – справжні герої нашого часу. Відважні, мужні і віддані Батьківщині. Ви захищаєте не лише кожен клаптик нашої землі, а й родини, мрії та майбутнє українців. Завдяки незламним серцям та рішучим діям українських військових наша країна стоїть на шляху до перемоги. Бажаємо всім захисникам та захисницям міцного здоров'я, сили духу та мирного неба! Дякуємо за все, що ви робите для нашої держави!»

Ми знову і знову з болем згадуємо тих, хто віддав найцінніше, що мав, – своє життя. Вшануймо кожного воїна, хто загинув у боротьбі за мирне майбутнє України. Вони стали частиною історії нашої країни, їхній подвиг навіки залишиться у пам'яті нашого народу.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Сумській районній раді відзначили захисників