Відзнаками Сумської районної ради нагороджено двадцять п'ять мешканців Сумського району

WhatsApp Image 2024-08-24 at 09.44.49.jpeg - 1011.78 KB

 

З нагоди відзначення Дня Незалежності України Сумська районна рада спільно з Сумською районною військовою адміністрацією відзначили мешканців Сумського району. Серед нагороджених – військові, рятувальники, поліцейські, добровольці, лікарі, лісівники, службовці, працівники освіти та культури. Ці люди зробили значний внесок у захист, безпеку та розвиток регіону, їхні заслуги відзначені на високому рівні.

З вітальним словом виступив голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО: «Всі відзнаки беззаперечно присвоєні тим громадянам, які є прикладом для кожного з нас. Особливу увагу сьогодні приділено нашим військовим, які кожну хвилину стоять на захисті нашої країни, наших сімей, наших домівок. І тим військовим, хто віддав своє життя за Україну, адже їхній героїзм і самопожертва залишаться у серцях кожного, нагадуючи про ціну, яку Україна платить за свою свободу та незалежність. Слава Героям! І також сьогодні ми дякуємо тим, хто в тилу своєю щоденною працею підтримує життєдіяльність, стабільність і нормальне функціонування нашого району в найскладніші часи».

За мужність і героїзм, самовіддані дії у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, найвищу нагороду – звання «Почесний громадянин Сумського району» вручено близьким та рідним наших Героїв, які віддали своє життя за мир та незалежність України. Ці мужні люди, серед яких капітан Роман КУНЕЦЬ, солдат Олександр ДЕМЕНКО, солдат Едуард ПІНЧУК, до останнього подиху залишилися вірними українському народу та рідній українській землі. Відповідне звання отримали й два діючих службовців нашого району.

За багаторічну сумлінну працю та активну громадську діяльність директору Лебединського вищого профучилища лісового господарства Анатолію ТРОЯНУ очільники району також вручили посвідчення та нагородну стрічку з відзнакою до звання «Почесний громадянин Сумського району».

Крім того, вручені Почесні відзнаки «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» трьох ступенів та грамоти районної ради захисникам нашої країни, добровольцям, лікарям, службовцям, лісничим, представникам сфери культури та соціального захисту, які своєю працею забезпечують безпеку, стабільність та розвиток нашого району в цей непростий час.

Начальник Сумської районної військової адміністрації Михайло МЕЛЬНИК висловив вдячність та підтримку на адресу тих, хто щоденно працює задля збереження миру та добробуту на рідній землі, а також тих, хто поклав своє життя заради свободи України!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Відзнаками Сумської районної ради нагороджено двадцять п'ять мешканців Сумського району