Сумський район відзначає День Державного Прапора України

WhatsApp Image 2024-08-22 at 21.03.03.jpeg - 110.03 KB

 

Сьогодні, 23 серпня, жителі Сумського району разом з усією Україною відзначають День Державного Прапора. Це свято має особливе значення для кожного громадянина нашої держави. Воно нагадує нам про значущість національних символів, що об'єднують наш народ та символізують боротьбу за незалежність і свободу.

Вітаємо з Днем Державного Прапора України – символу нашої державності, єдності та патріотизму. Наш прапор, який гордо майорить над Україною, є свідченням нескореності нашого народу та його прагнення до миру і свободи. Ми завжди маємо пам'ятати про ту ціну, яку платять наші Герої за те, щоб наш прапор міг вільно розвиватися над кожним куточком нашої країни.

«Закликаємо всіх нас сьогодні, у цей святковий день, побажати здоров'я нашим захисникам і захисницям, які боронять Україну, та вшанувати їхній подвиг. Під нашим синьо-жовтим стягом ми разом будуємо майбутнє, вільне від агресії та несправедливості. Це ще один привід згуртуватися навколо спільних цінностей та продемонструвати свою відданість Україні!» – з вітальним словом до українців та українок звернувся голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумський район відзначає День Державного Прапора України