Володимир Артюх представив новопризначеного начальника Сумської районної військової адміністрації

WhatsApp Image 2024-08-06 at 17.52.24.jpeg - 821.00 KB

 

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ офіційно представив новопризначеного начальника Сумської районної військової адміністрації Михайла МЕЛЬНИКА, який більше року виконував обов'язки голови адміністрації. Представлення відбулася за участі першого заступника начальника Сумської ОВА Тараса САВЧЕНКА, голови Сумської районної ради Геннадія ДЕМ'ЯНЕНКА, начальника Сумської МВА Олексія ДРОЗДЕНКА, керівників громад, правоохоронних органів та військового командування Сумського району.

Володимир АРТЮХ під час свого виступу підкреслив важливість стабільності та ефективного управління в умовах поточної ситуації в країні. Він висловив впевненість, що начальник Сумської РВА зможе забезпечити безпеку та порядок у районі, а також сприяти розвитку місцевих громад. «Упевнені, що Михайло Іванович продовжить роботу над зміцненням обороноздатності району та покращенням умов життя мешканців. Його професіоналізм і відданість справі є запорукою успіху. Продовжуємо працювати на Перемогу нашої держави!» – зазначив очільник області.

Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО також дав коментар з цього приводу. Він привітав новопризначеного начальника, звернувши увагу на значимість співпраці між адміністрацією та радою для досягнення спільних цілей. «Спільними зусиллями ми зможемо досягти значних успіхів у підтримці та розвитку нашого району. Михайло Іванович добре зарекомендував себе на посаді виконуючого обов'язки, і ми твердо віримо, що він продовжить ефективно працювати на благо Сумського району», – сказав голова Сумської районної ради. Він побажав всім присутнім мирного неба над головою та вільної незалежної української землі під ногами!

Нагадаємо, 2 серпня 2024 року Розпорядженням Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО за №82/2024-рп Михайла Івановича МЕЛЬНИКА призначено головою Сумської районної державної адміністрації Сумської області.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Володимир Артюх представив новопризначеного начальника Сумської районної військової адміністрації