Медики Сумського району відзначають професійне свято

WhatsApp Image 2024-07-27 at 10.12.05.jpeg - 64.72 KB

 

Сьогодні, 27 липня, в Україні відзначають професійне свято всі працівники сфери охорони здоров'я. Від імені Сумської районної ради сердечно вітаємо їх із Днем медичного працівника! Цей день – чудова нагода висловити нашу вдячність і повагу за щоденну віддану працю, турботу про здоров'я людей та незламний дух. Їх професія є однією з найважливіших у суспільстві, адже вони щодня рятують та борються за життя українців у тилу та в зоні бойових дій, дарують надію та підтримку.

«Вириваєте з холодних пазурів смерті. Повертаєте найголовніше – здоров'я. І жодними словами не передати нашої вдячності вам, медики. Ви – Герої! Де б не були. В амбулаторії чи операційній. На передовій поряд із захисниками. В кареті «швидкої», виграючи кожну рятівну хвилину…» – з дякою відзначив всіх причетних до свята голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Бажаємо медичним працівникам міцного здоров'я, мирного неба, родинного благополуччя, наснаги, професійних успіхів та нових досягнень. Нехай кожен день буде наповнений радістю, а праця приносить задоволення і вдячність від людей!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Медики Сумського району відзначають професійне свято