Пройшла червнева сесія Сумської районної ради

WhatsApp Image 2024-06-06 at 06.21.04.jpeg - 376.75 KB

 

Вчора, 5 червня 2024 року, під головуванням голови ради Геннадія ДЕМ'ЯНЕНКА пройшло пленарне засідання двадцять восьмої сесії Сумської районної ради. У ньому взяли участь т.в.о. начальника Сумської районної військової адміністрації Михайло МЕЛЬНИК та начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО. Всі рішення прийняті одноголосно.

Зокрема, на засіданні сесії депутатським корпусом розглянуті питання впорядкування реалізації самоврядних повноважень райради в умовах воєнного стану, регламентування діяльності Сумської районної ради та її постійних комісій. Попередньо всі питання порядку денного заслухано та одноголосно підтримано на засіданнях президії та постійних комісій з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю та з питань законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, депутатської діяльності та регламенту.

На початку сесійного засідання хвилиною мовчання було вшановано захисників, які віддали життя за свободу та незалежність України, та загиблих внаслідок агресії цивільних мешканців.

Користуючись нагодою, на засідання були запрошені мешканці Сумського району, щодо яких депутати ухвалили рішення про нагородження.

Зокрема, посвідчення та нагородна стрічка до звання «Почесний громадянин Сумського району» (посмертно) підполковника поліції Олега ЮРКА вручені його дружині Тетяні, Почесна відзнака «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» І ступеня (посмертно) солдата Павла ЗУБЕНКА вручено його матері – Ірині Іванівні.  Вічна пам'ять Героям, які ціною свого життя боронили рідну країну.

Також почесну відзнаку «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» І ступеня отримав Павло БОРИСОВ – волонтер та виконавчий директор благодійного фонду «Суми». За мужність та героїзм, самовіддані дії у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України почесні відзнаки «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» І та ІІ ступеня вручено п'ятьом військовослужбовцям та їх родинам.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Пройшла червнева сесія Сумської районної ради