Краснопільський рятувальник отримав Почесну відзнаку «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» І ступеню

WhatsApp Image 2024-05-30 at 16.54.25.jpeg - 824.65 KB

 

Сьогодні, 30 травня, голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО відвідав прикордонну Краснопільську громаду, яка зазнала ракетного удару, внаслідок чого загинуло двоє мирних жителів, п'ятеро – отримали поранення, пошкоджені адміністративні будівлі, будинок культури, об'єкти цивільної інфраструктури. 

 

WhatsApp Image 2024-05-30 at 16.54.50.jpeg - 813.55 KB

 

«У Краснопіллі практично завершено ліквідацію наслідків вчорашнього удару Іскандером. Щирі співчуття рідним та близьким загиблих, побажання скорішого одужання пораненим. Користуючись цією, хоч і неприємною, нагодою вручили Почесну відзнаку «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» І ступеню місцевому рятувальнику, сержанту служби цивільного захисту Миколі. Він із колегами цілодобово стоїть на варті безпеки життя місцевих мешканців, рятуючи їх від ворожих авіаударів та обстрілів, ліквідовуючи їх наслідки. Честь їм і хвала, дякуємо за службу та звитягу!» прокоментував Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Вкотре нагадуємо! Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги! Попередження – це можливість бути готовим до небезпеки і зберегти своє життя та життя близьких.

 

WhatsApp Image 2024-05-30 at 16.54.37.jpeg - 1.01 MB

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Краснопільський рятувальник отримав Почесну відзнаку «За особливі заслуги перед громадою Сумського району» І ступеню