Укладено меморандум між Сумською РВА та WCK про забезпечення харчуванням евакуйованого населення Сумського району

WhatsApp Image 2024-05-11 at 08.13.25.jpeg - 140.19 KB

 

Прикордоння Сумського району постійно зазнає ворожих атак з боку росії. В деяких населених пунктах вже відсутнє населення, а з деяких, через посилення щоденних обстрілів, доводиться евакуйовуватися у більш безпечні місця. Керівництво Сумського району робить якомога більше важливих кроків для того, щоб жителі району були у безпеці, забезпечувалися життєво необхідними ресурсами, отримували підтримку від влади, міжнародних та українських громадських організацій, тощо.

Днями тимчасово виконуючий обов'язки начальника Сумської районної військової адміністрації Михайло МЕЛЬНИК підписав меморандум між Сумською РВА та World Central Kitchen (WCK) про забезпечення гарячим харчуванням та питною водою евакуйованого населення Сумського району. Це некомерційна неурядова організація, місія якої була активована після вторгнення агресора в Україну. Сьогодні вони щодня готують понад тисячі страв для українців, які постраждали від атак, відвідують найгарячіші точки, щоб доставити продукти людям, які цього потребують. Така співпраця однозначно значимо та суттєво забезпечить підтримку евакуйованих жителів з прифронтових територій Сумського району.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Укладено меморандум між Сумською РВА та WCK про забезпечення харчуванням евакуйованого населення Сумського району