Судовий розгляд справи про поновлення Олександра Лисенка на посаді мера Сум призначено на 1 травня

WhatsApp Image 2024-04-09 at 12.13.02.jpeg - 414.84 KB

 

«Відвідав підготовче судове засідання у справі про поновлення Олександра ЛИСЕНКА на посаді міського голови міста Суми. По суті це «технічне» засідання. Розглянуті процесуальні клопотання сторін про залучення третіми особами певних осіб, виклик свідків, витребування інформації, доказів та документів. Юридичний батл за посаду міського голови попереду. Судове засідання призначено на 1 травня», – прокоментував судове засідання Сумського окружного адміністративного суду голова Сумської районної ради, заслужений юрист України Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Нагадаємо, що під час чергової сесії міської ради 31 січня 2024 року обранці ухвалили рішення про висловлення недовіри міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ та дострокове припинення його повноважень. «За» проголосували 28 депутатів. У березні ексмер звернувся до Сумського окружного адміністративного суду із проханням поновлення на посаді та скасування рішення Сумської міської ради про дострокове припинення його повноважень.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Судовий розгляд справи про поновлення Олександра Лисенка на посаді мера Сум призначено на 1 травня