Якщо заберемо ПДФО з прикордонних громад – лишимо їх кисню» – Володимир БІЦАК

384743025_698016949027968_2767218631710646103_n.jpg - 93.42 KB

 

Вилучення військового  ПДФО з бюджетів прикордонних громад може призвести до суттєвого послаблення обороноздатності  країни. Якщо й вносити подібні зміни у законодавство – то лише в громадах, які не перебувають у зоні бойових дій, вважає заступник голови Сумської районної ради Володимир БІЦАК.

«Особисто я – з головами громад, саме прикордонних, де йдуть активні військові дії. Я б запропонував зробити правку в законопроєкті про військовий ПДФО і вилучати його лише з тих громад, де не ведуться бойові дії. Якщо ми заберемо ПДФО з наших прикордонних територій – ми лишимо їх кисню».

Володимир БІЦАК підкреслив, що прикордонні громади з початку повномасштабної війни активно працюють над будівництвом фортифікаційних споруд та іншими завданнями у рамках забезпечення національної безпеки. У разі відсутності фінансових ресурсів у місцевих бюджетах головам громад нічого не залишиться, як особисто взяти до рук лопати і йти копати окопи військовим.

«Пропоную ще раз переглянути законопроєкт, щоб його прийняття негативно не вплинуло на прикордонні громади та рівень обороноздатності нашої країни»,– додав посадовець.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Якщо заберемо ПДФО з прикордонних громад – лишимо їх кисню» – Володимир БІЦАК