Потрібно зменшувати в Україні кількість «кремлівських консервів»

-.jpg - 82.05 KB

 

Колаборантами не народжуються, колаборантами стають, говорить заступник голови Сумської районної ради Володимир Біцак. У новому випуску програми “Експертна думка” на телеканалі СТС, присвяченому проблемам колабораціонізму на Сумщині, він поділився своїм баченням проблеми та думками стосовно причин виникнення цього ганебного явища.

 

«От перше, яке вже казали, мовне питання дуже важливе. Простий приклад. У Сумах до 1991 року було 20 російських шкіл і лише 3 українських. Зрозуміло, які це мало наслідки. Наступне – постійне переселення росіян в Україну, що тривало десятиріччями. Для чого це робилося, тепер ми вже розуміємо. Як результат – багато хто з тих, хто приїхав з росії, але роками живе в Україні, все одно по суті залишився проросійським. Ще одна важлива складова – це українська церква московського патріархату. Це – рупор кремля. Ми всі чули, як батюшки цієї церкви були навідниками, здавали наші позиції», – говорить Володимир Біцак.

На питання, яким же чином Україна має з цим боротися, пан Володимир відповідає:

«Як я це бачу? Людині, яка бажає стати громадянином України, потрібно буде докласти зусиль. На мою думку, іноземець, який бажає стати громадянином України,має обов’язково скласти іспити з української мови, української історії. Маємо зменшити кількість цих трухлявих прокислих кремлівських консервів».

 

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Потрібно зменшувати в Україні кількість «кремлівських консервів»