Сумська міська рада внесла зміни до бюджету громади

WhatsApp Image 2023-05-31 at 15.46.09.jpeg - 141.16 KB

Сьогодні, 31 травня 2023 року відбулася сорок третя сесія Сумської міської ради восьмого скликання. Участь у роботі сесії взяв голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко. На розгляд було винесено майже триста питань. 

Основні питання порядку денного депутатів були зміни до бюджету, земельні питання, комунальної власності та приватизації. Також депутати присвоїли звання «Почесний громадянин міста Суми» та відзначили Почесними відзнаками «За заслуги перед містом» мешканців Сумської громади.

Зокрема депутатський корпус підтримав пропозиції внесення змін до бюджету щодо фінансування на сорок вісім мільйонів гривень бомбосховищ у закладах освіти, один мільйон гривень на засоби медичного призначення, майже три мільйона гривень на матеріальну допомогу сім’ям та на спорудження елементів благоустрою на могилах загиблих, чотири мільйони на військові потреби.

Голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко: «Взяв участь у тимбілдингу на сесії Сумської міської ради. Це найбільша рада нашого району, а місто Суми – його адміністративний центр. Усі основні бюджетні питання порядку денного прийняті. Дякую міському голові та депутатському корпусу за підтримку!»

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумська міська рада внесла зміни до бюджету громади