У Сумському районі стартував Кубок на честь ЗСУ «Незламні»

IMG-20230520-WA00031.jpg - 402.07 KB

Сьогодні, 20 травня 2023 року в приміському селищі Степанівка розпочався Кубок Сумського району з футболу серед дитячо-юнацьких команд U12 сезону 2023 року «НЕЗЛАМНІ». Перший матч турніру в групі «Б» між місцевою командою та «другою» Миколаївкою закінчився з рахунком 6:3. Другий, між дітлахами ФК «Суми» та «Білопілля–Ворожба» з рахунком 1:0. Потім, на полях ФЦ «Барса» у м. Суми в групі «А» зіграли з рахунком 0:6 ФК «Бездик» та «Сад», «Краснопілля» та «Лебедин» – 10:3.

 

Голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко:«Надзвичайно суперове враження від турніру. Сорокаметровий прапор України в руках наших дітей – це щось неймовірне. Дух перехоплює гордістю за діточок та батьків, які їх виховали. Це незламні люди. І ми точно переможемо. Вдячний головам наших громад і тренерам команд за підготовку та участь у турнірі в цей непростий час. А вболівав за «Суми». Розумієте ж чому?! (сміється, – ред.)».

Депутат Сумської міської ради Артем Кобзар:«Назва турніру каже сама за себе – ми незламні. І наші Збройні Сили, і наші люди в тилу, вся наша нація. Дуже приємно бачити на нашій ігровій формі слоган «Суми незламні!», який облетів весь світ. Сумщина вистояла в перші дні війни. Вистояла завдяки звичайним людям та добровольцям. А наші військові їм в цьому професійно допомогли. Вистоїмо і зараз. І обов’язково переможемо!».

Нагадаємо, що до участі в турнірі долучилися юнацькі футбольні команди громад Сумського району – «Бездрик», «Краснопілля», «Сад», «Лебедин», «Степанівка», «Миколаївка – 1», «Білопілля – Ворожба», «Суми», «Миколаївка – 2». Родзинкою турніру буде участь дівочої команди із Сум – ФЦ «Барса» WU12. Фінал Кубку заплановано на 19 червня 2023 року – Всесвітній день дитячого футболу та присвячено Збройним Силам України з проведенням відповідного добровільного збору для наших воїнів.

 

 

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Сумському районі стартував Кубок на честь ЗСУ «Незламні»