29 жовтня 2021 року голова Сумської районної ради Віктор Химич провів пленарне засідання одинадцятої сесії районної ради

    На початку засідання депутати та присутні в залі вшанували пам'ять Полякова Леоніда Олеговича - депутата, голови фракції політичної партії «Сила і Честь» Сумської районної ради восьмого скликання, хвилиною мовчання.

    Для розгляду на порядок денний виносилося 16 питань, які були детально обговорені на засіданні постійної комісії та президії районної ради.

    На виконання попередніх рішень ради депутати внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Сумського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки та до бюджету Сумського району на 2021 рік, а також зміни до рішень 2019 і 2020 років Краснопільської районної ради.

    Депутати також підтримали питання про передачу зі спільної власності територіальних громад Сумського району окремого індивідуально визначеного майна у державну власність Управління соціального захисту населення і Служби у справах дітей Сумської РДА.

    На пленарному засіданні депутати не прийняли рішення про затвердження проекту щодо встановлення меж села Нижня Сироватка та села Гірне Нижньосироватської сільської ради. Не дійшли згоди народні обранці і у вирішенні питання ліквідації «Об’єднаного трудового архіву Сумської районної ради».

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ 29 жовтня 2021 року голова Сумської районної ради Віктор Химич провів пленарне засідання одинадцятої сесії районної ради