Інформація про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

    Конкурсний відбір проводиться відповідно до Додатку 2 «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», затвердженого рішенням двадцять першої сесії Сумської районної ради шостого скликання від 25.12.2012 «Про затвердження Положень з питань управління спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Сумського району».

    Найменування та місцезнаходження об’єкта оцінки: нежитлове приміщення, розташоване на другому поверсі адміністративної будівлі Сумської районної ради, за адресою: 40009, м. Суми, вул. Іллінська, 97, корисною площею 13,9 кв. м. (кім. №8).

    Орендодавець (балансоутримувач): Сумська районна рада.

    Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової (оціночної) вартості майна для передачі його в оренду без проведення аукціону.

    Дата оцінки: 31.10.2021.

    Замовник послуг з оцінки: Сумська районна рада.

    Комісія розглядатиме лише такі пропозиції учасників конкурсу, в яких термін виконання послуг не більше 4 (чотирьох) робочих днів.

    Очікувана максимальна ціна надання послуг з оцінки об’єкта – 1,4 тис.грн.

    Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення ринкової (оціночної) вартості об’єкта оренди відбудеться 19 листопада 2021 року о 11 год. 00 хв. у кімнаті № 25 для засідань постійних комісій, за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 97, (3 пов.), тел.: (0542) 61-22-22.

    Документи на участь у конкурсі надаються через приймальню Сумської районної ради до конкурсної Комісії за вказаною адресою до 12 листопада 2021 року 16 год. 00 хв. включно.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Інформація про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності