З Днем Державного Прапора України та 30-ю річницею Незалежності України!

Шановні жителі Сумського району!

    Від імені депутатського корпусу районної ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нашими найбільшими державними  святами – Днем Державного Прапора України та 30-ю річницею Незалежності України! 

    Ми маємо чим пишатися і про що згадати у ці визначні дні. Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитістю та сумлінністю людей. На долю українського народу випали чималі випробування, злети й падіння, перемоги й поразки. Вони завжди нам нагадуватимуть про звитяжні сторінки нашого національного формування.

    За 30 років нової України ми лише тепер реально відчули, що незалежність має надзвичайно високу ціну – ціну людських життів. Та ми усі сильні вірою, що разом здолаємо будь-які перешкоди на шляху збереження суверенітету нашої держави. Наше з вами життя та повсякденна діяльність – це неоціненні інвестиції у майбутнє нашої нації, наших дітей та онуків.

    То ж нехай наші серця наповнюються прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна спільна праця буде надійною запорукою розбудови та уславлення нашого Сумського району та всієї України! 

    Зі святами Вас! Миру, добра, здоров’я, щастя Вам та вашим родинам.

 

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З повагою

Голова Сумської районної ради                                                                                                                     Віктор Химич

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ З Днем Державного Прапора України та 30-ю річницею Незалежності України!