Засідання конкурсної комісії Сумської районної з відбору суб’єктів оціночної діяльності

    У п’ятницю, 23 червня, відбулося засідання конкурсної комісії Сумської районної з відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення ринкової (оціночної) вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району, що перебуває на балансі Сумської районної ради, а саме: 2 об’єкти нежитлових приміщень адмінбудівлі за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 97, 2 об’єкти приміщення гаражу за адресою: м. Суми, вул. Степана Бандери, 43 та 1 об’єкт приміщення гаражу за адресою: м. Суми, вул. Д.Галицького, 180.

    Для участі у Конкурсі по відбору суб’єктів оціночної діяльності 16 липня 2021 року у запечатаному конверті надійшла одна «Конкурсна документація» від ФОП Шевич Т.Є. Члени комісії розглянули подані для участі в конкурсі документи.

    У результаті було визначено, що пропозиція ФОП Шевич Т.Є. відповідає критеріям, визначеним пунктом 3.4. розділу ІІІ Додатку 2 Положення, строки виконання є розумними, а запропонована ціна виконання послуг не перевищує очікувану максимальну ціну надання послуг з оцінки одного об’єкта.

    Члени комісії рекомендували керівництву Сумської районної ради укласти договір з ФОП Шевич Т.Є. на визначення ринкової (оціночної) вартості майна вищезазначених об’єктів.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Засідання конкурсної комісії Сумської районної з відбору суб’єктів оціночної діяльності