Проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

    25 червня 2021 року о 10 год. 00 хв. конкурсною комісією Сумської районної ради проведено процедуру відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення ринкової (оціночної) вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району, що перебуває на балансі Сумської районної ради, а саме: 14 об’єктів нежитлових приміщень адмінбудівлі за адресою м. Суми, вул. Іллінська, 97 та 1 об’єкт приміщення гаражу за адресою м. Суми, вул. Степана Бандери, 43.

    Конкурс проводився відповідно до Додатку 2 «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», затвердженого рішенням двадцять першої сесії Сумської районної ради шостого скликання від 25.12.2012 «Про затвердження Положень з питань управління спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Сумського району».

    До Сумської районної ради на участь у конкурсі по відбору суб’єктів оціночної діяльності 18 червня 2021 року у запечатаному конверті надійшли дві «Конкурсні документаціі» від ФОП Процай С.О. вх. № 02-03/369 та ФОП Шевич Т.Є. № 02-03/368. Обох претендентів було допущено до участі у конкурсі.

    Переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення ринкової (оціночної) вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району, що перебуває на балансі Сумської районної ради, а саме: 14 об’єктів нежитлових приміщень адмінбудівлі за адресою м. Суми, вул. Іллінська, 97 та 1 об’єкт приміщення гаражу за адресою м. Суми, вул. Степана Бандери, 43 конкурсною комісією обрано ФОП Шевич Т.Є. у зв’язку з тим, що цим учасником було надано найбільш економічно вигідну пропозицію.

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності