Депутати та працівники виконавчого апарату Сумської районної ради долучилися онлайн до проведення навчальної сесії «Гендерна політика на місцевому рівні: об’єднання зусиль представницьких та виконавчих органів ради»

   Захід організований у межах реалізації міжнародного проекту «Голос жінок і лідерство: Україна» у співпраці Національного Демократичного Інституту, Українського жіночого фонду та Сумської обласної державної адміністрації.

   Розглядалися питання дотримання гендерної політики у місцевому самоврядуванні загалом, а також окремо питання місця депутатської групи «Рівні можливості» в інституційному механізми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на прикладі Житомирської міської територіальної громади.
   Будо розглянуто досвід прийняття Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків місцевими громадами та проведено гендерний аналіз деяких програм.
 
 
 
 
 
Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Депутати та працівники виконавчого апарату Сумської районної ради долучилися онлайн до проведення навчальної сесії «Гендерна політика на місцевому рівні: об’єднання зусиль представницьких та виконавчих органів ради»