Депутатські комісії розпочали передсесійний розгляд проєктів рішень

У п’ятницю, 12 лютого, відбудеться сесія Сумської районної ради. Тому, вже 9 лютого депутати зібрались на засідання постійних комісій для розгляду питань, що виноситимуться на сесію.
Першими о 10:00 провели засідання депутати, що входят до складу постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.
 
 
Вони розглядали питання:
- Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 23.12.2020 «Про районний бюджет Сумського району на 2021 рік».
- Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії Сумської районної ради від 20.12.2018 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Сумського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки».
- Про затвердження Районної програми соціального захисту населення на 2021 рік
- Інші.
 
Робота комісії не була завершена – частина питань буде розглянута у четвер, 11 лютого,
О 12:00 розпочала роботу постійна комісія районної ради з питань законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, депутатської діяльності та регламенту.
Депутати розглянули 10 питань порядку денного комісії, серед яких:
- Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Сумського району за 2020 рік.
- Про міжбюджетні трансферти на 2021 рік.
- Про помічника - консультанта депутата Сумської районної ради восьмого скликання.
- Інші.
Наступного дня, 10 лютого, відбулося спільне засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров'я, освіти, соціально – культурного розвитку та соціального захисту населення, сім’ї та молоді й постійної комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, підприємництва, житлово – комунального господарства, транспорту і зв’язку о 10:00, а також постійної комісії районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин, екології та природних ресурсів о 13:00.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Депутатські комісії розпочали передсесійний розгляд проєктів рішень