Депутати на сесії прийняли рішення про виділення 2,5 млн. грн. з районного бюджету для підготовки Сумської районної лікарні до прийняття пацієнтів з COVID-19

   На 36 сесії Сумської районної ради, яка відбулась 25 листопада, представники депутатського корпусу одноголосно підтримали рішення "Про надання згоди на передачу та безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумської області до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району 10 кисневих концентраторів для КНП «Сумська ЦРКЛ» СРР СО".
   Також, депутати вирішили направити 2,5 мільйони гривень з перевиконання бюджету для КНП "СЦРКЛ" СРР СО, з метою підготовки медичного закладу до прийняття паціентів з коронавірусною інфекцією.
   Ці гроші підуть на придбання 9 моніторів пацієнта, одного додаткового кріоциліндра, 10 інфузійних насосів, 2 системи неінвазивної вентиляції легенів, а також на завершення робіт з прокладання централізованого кисню.
   З 1 грудня в лікарні відкриють відділення для пацієнтів з коронавірусом на 53 ліжка.
Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Депутати на сесії прийняли рішення про виділення 2,5 млн. грн. з районного бюджету для підготовки Сумської районної лікарні до прийняття пацієнтів з COVID-19