Фінал "Хліборобської пісні-2019":хто ж вони, переможці?

   Традиційне свято громади Сумського району минулими вихідними відбулось у Сумському обласному академічному театрі ім. Щепкіна: фінал 43-го щорічного фестивалю аматорської творчості "Хліборобська пісня", який в цьому році відкрив обласний фестиваль до 30-ї річниці незалежності України "З любов'ю вічною до тебе, рідний краю!" відкрили з щирим запалом талановиті представники громади району.

   Сцену театра наповняли барвами та творчими доробками як і найменші "зірочки", представники танцювальних та вокальних колективів, що перший раз взяли участь у районному конкурсі, так і досвідчені професіонали-старожили, для котрих сцена сільських та селищних клубів вже давно як стала рідною.
   Привітати присутніх завітали голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, народний депутат України Олександр Сугоняко, голова Великописарівська РДА Сіденко Григорій, голова Великописарівської районної ради Дмитро Сипко, голова Сумської РДА Геннадій Дорошенко та голова Сумської районної ради Анатолій Салогуб, аграрії району та громада не лише Сумського району, а й районів-сусідів.
   - Дуже приємно спостерігати за тим, що у нашому районі такі талановиті та активні люди, за вашими досягненнями та перемогами. Ви наша гордість, - зазначив у своєму вичтупі голова Сумської районної ради Анатолій Салогуб.

   Грамотами голови Сумської РДА та ради нагороджували тих, хто зробив значний особистий внесок у розвиток культури району, а також пам`ятними годинниками за значний особистий вклад у розвиток аматорської творчості Сумського району та з нагоди заключного концерту районного фестивалю-конкурсу народної творчості «Хліборобська пісня – 2019» нагородили:
Чернетченка Артема – соліста Низівського селищного будинку культури Низівської селищної ради;
Шабаля Сергія – соліста Хотінського селищного будинку культури Хотінської селищної ради;
Клименко Любов – солістку народного аматорського хорового колективу Степанівського селищного клубу Степанівської селищної ради.

   Щодо галовної інтириги, а саме результатів цьогорічного фестивалю, то місця в цьому році та матеріальні заохочення на оновлення матеріально-технічної бази клубів розподілилися так: 
ІІІ місце - Кровненський СК (30 тисяч гривень)
ІІ місце - Старосільський СК (40 тисяч гривень)
І місце - Северинівський СБК (50 тисяч гривень)
Гран-прі - Верхньосироватський СБК (60 тисяч гривень)

   Щиро дякуємо кожному учаснику за вклад у спільну справу на користь району та бажаємо великих досягнень і перемог!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Фінал "Хліборобської пісні-2019":хто ж вони, переможці?