Сумський район: поблизу с. Северинівка було виявлено артилерійський снаряд калібру 152 мм часів Великої Вітчизняної війни.

       22 серпня, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), знищено  152 – мм артилерійський снаряд, який був 19 серпня виявлений на відстані 1500 м від житлових будинків  поблизу с. Северинівка Сумського району.

        Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером 101 або 102.

        Наголошуємо, що під час виявлення підозрілого предмету, категорично забороняється пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; здійснювати на нього звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

 

Сумський районний сектор

Управління Державної служби України

з надзвичайних ситуацій

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумський район: поблизу с. Северинівка було виявлено артилерійський снаряд калібру 152 мм часів Великої Вітчизняної війни.