В селі Яструбине відбувся виїзний прийом громадян заступника голови районної ради

    Відповідно до графіка проведення виїзних прийомів громадян керівництвом  Сумської районної ради,  28 квітня поточного року заступник голови районної ради Анатолій Салогуб,  за участі сільського голови Миколи Стрижака,  провів особистий прийом громадян в селі Яструбине.

    На прийом звернулося 5 осіб з питаннями, що стосувалися  функціонування закладів соціальної сфери територіальної громади, відновлення вуличного освітлення та водопостачання, вирубки аварійних дерев, врегулювання земельних відносин, ремонту доріг тощо.

    Значну увагу Анатолій Миколайович приділив питанням функціонування сільських закладів культури, навчально-виховного комплексу та фельдшерського пункту, які постійно знаходяться у полі зору сільського голови Миколи Стрижака та  депутатів сільської ради.

    Відвідуючи навчально-виховний комплекс, заступник голови районної ради високо оцінив спільну роботу сільської ради та громади по забезпеченню належного стану закладу, де на сьогодні вихованці мають все необхідне. А також пообіцяв посприяти у винайденні або будівництві приміщення для зберігання дров.

    Під час особистого прийому громаадян,  Анатолій Салогуб разом з працівниками сільської ради та керівниками закладів соціальної сфери села обговорили багато інших питань з  перспективи розвитку сільської території.

    З усіх порушених звернень Анатолій Миколайович  надав відвідувачам вичерпні відповіді та роз'яснення, з окремих питань будуть підготовлені відповідні доручення та звернення. Жодне звернення відвідувачів не залишиться поза увагою заступника голови районної ради.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ В селі Яструбине відбувся виїзний прийом громадян заступника голови районної ради