З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Шановні жителі району!  Дорогі земляки! 

    Від щирого серця вітаю Вас із світлими та радісними новорічними святами

    Рік, який вже відходить в історію, був бурхливим і багатим на події. Це був рік місцевих виборів, рік агресії та посягань на незалежність та цілісність держави, рік витканий з багатьох знаменних подій і повсякденних життєвих проблем. Але, в першу чергу, це був рік наполегливої і напруженої праці.

    Тому добрі й теплі слова подяки адресую всім мешканцям Сумського району. Адже саме завдячуючи вашим натрудженим рукам, інтелекту і безмежній любові до рідного краю, ми впевнено рухаємось вперед до кращого, стабільного життя.

    Низький уклін усім воїнам АТО за наше мирне небо, спокій, можливість жити у вільній та незалежній державі.

    Вірю, що 2016 рік має стати роком стабілізації суспільно-політичного життя, економічного та соціально-культурного розвитку. Для досягнення цієї мети лише злагоджені дії новообраного депутатського корпусу районної ради у співпраці з районною державною адміністрацією та сільськими, селищними  радами дадуть змогу покращити наповнення районного та місцевих бюджетів, забезпечити працюючим належну і своєчасну оплату праці, пенсіонерам – захищену старість, а нашим дітям – щасливе майбутнє. Тож нехай у ці святкові дні Різдвяна зоря об'єднає усіх нас вірою в самих себе і в Україну, спільною справою, вагомими досягненнями, благословляючи наші помисли і діла, зміцнюючи нашу мудрість, силу і віру.

    Переконаний, що разом ми подолаємо всі труднощі й проблеми. Давайте вірити у свої сили, будьмо солідарними, єднаймося заради процвітаючого майбутнього Сумського району.

    У казкові дні новорічних свят зичу всім вам міцного здоров'я, достатку, тепла і любові, стабільності та благополуччя. Нехай у наступному році буде мир на українській землі, тепло і світло в кожному домі, спокій і любов у кожному серці!

          Світлих і радісних Вам свят!

 

З повагою

Голова Сумської районної ради                                                                                              Вадим Акпєров

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!