«Замінували» будівлю районної ради

    Що це було? Навчали чи навчалися?

    Сьогодні, у понеділок, 23 листопада, у адмінбудівлі  Сумської районної ради охоронцем охоронної фірми «Барс - 3» було виявлено підозрілий пакунок.

     Як видно із камер спостереження о 12:16 до охоронця підійшов чоловік, який за його словами у п’ятницю пред’являв посвідчення працівника правоохоронних органів. О 12:30 охоронець вийшов на вулицю, повернувшись о 12:32, біля чергової виявив підозрілий пакет. Одразу ж були повідомлені голова районної ради, голова районної державної адміністрації та міліція.

    На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, фахівець-кінолог, співробітники вибухо-технічної служби, які, напевно, були готові до розвитку таких подій. Оперативно була оточена територія, прилегла до будівлі, евакуйовані працівники та громадяни, які знаходилися поблизу будівлі. В результаті ретельного огляду та перевірки будівлі знайдено два муляжі вибухових пристроїв.

    Ким проведено дане навчання власнику будівлі – Сумській районній раді, не відомо, адже ніхто із представників, хто брав участь у даному спектаклі «розмінування» не надав жодної копії відповідних документів.

    Варто зазначити, що головою районної ради Володимиром Балицьким у 2014-2015 рр. ініційовано посилення системи охорони адміністративної будівлі Сумської районної ради та встановлено систему відеоспостереження, дані форми захисту адмінбудівлі працюють на належному рівні.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ «Замінували» будівлю районної ради