Голова районної ради привітав працівників САП «Родючисть» (ТОВ) з професійним святом

    13 листопада у Склярівці відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

    Спільне агрохімічне підприємство «Родючисть» подарувало своїм працівникам та жителям села справжнє свято. Виконавчий директор підприємства Юрій Гедерим засвідчив свою повагу кожному хліборобу, механізатору, твариннику, організатору агропромислового виробництва, водію за невтомну працю, мудрі рішення, особисте вболівання за справу, виважену громадську позицію та з нагоди професійного свята. Найкращі працівники були відзначені грамотами. Кожен працівник САП «Родючисть» з нагоди професійного свята отримав премію. Дужа приємно, що цього року біля адмінбудівлі підприємства відкрито Дошку пошани, на якій товариство представляє 16 передовиків.

    А робота працівників і справді результативна. У 2015 році САП «Родючисть» було посіяно 819 га озимої пшениці, зібрано 3353 тони (середня урожайність 41 ц з га); з 55 га зібрано 204 тони озимого ячменю (середня урожайність 37 ц з га); з 607 га зібрано 1700 тон соняшника (середня урожайність 29 ц з га), з 568 га зібрано 918 тон сої (середня врожайність 16,6 ц з га); з 400 га зібрано 2500 тони кукурудзи (середня врожайність 63 ц з га). За таку результативну роботу, працівники САП «Родючисть» Сурков Роман та Куриць Віктор нагороджені почесними грамотами Сумської обласної організації «Сумський регіон».

    З вітальним словом до присутніх звернувся голова Сумської районної ради Володимир Балицький. «Це найдорожче й найцінніше свято з усіх професійних свят, адже сідаючи за багатий стіл, ми навіть не замислюємося скільки енергії, праці й тепла вкладено у кожний продукт. А вкладено дуже багато: від вирощування і до переробки. Ваша сумлінна повсякденна праця, шановні працівники сільського господарства – це економічна безпека як Сумського району, так і всієї України», – зазначив очільник району у вітальному слові. Грамотами голови районної ради були відзначені за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток молочного скотарства тваринник Сергій Іваненко та засумлінну працю, високий професіоналізм водій Павло Михно. Виконавчий директор Юрій Гедерим отримав від голови районної ради пам’ятний подарунок книгу «Сумський район – мій край Слобожанський».

    Учасники творчих колективів Склярівського клубу подарували учасникам та гостям свята приємну, змістовну й запальну концертну програму.

    Тож нехай під сонячним небом на українських ланах завжди колосяться щедрі врожаї, в кожній оселі буде духмяний хліб на столі та добробут у сім’ї!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Голова районної ради привітав працівників САП «Родючисть» (ТОВ) з професійним святом