З Днем працівників сільського господарства!

Шановні працівники сільського господарства!

    Щиро вітаю Вас з професійним святом!

    Сьогодні усі найтепліші і найщиріші слова подяки і шани ми адресуємо Вам, дорогі аграрії !

    В усі часи, як повелося з діда - прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання.

    Завдяки Вашим знанням і природній мудрості, наполегливості і невтомному працелюбству живе українське село, колоситься золотиста українська нива, розвивається сільське господарство, яке давно вже стало важливою складовою всієї економіки України.    

    І, завдяки розробкам місцевих науковців, Ви зберігаєте кращі традиції галузі у районі. 

    Дорогі наші трударі! Велика подяка і низький Вам уклін за самовіддану працю, любов до рідної землі, терпіння та витримку. Нехай втілюються в життя усі Ваші плани, задуми та сподівання, а земля буде щедрою на врожаї!

    Дякуємо Вам за небайдужість до людських переживань, за те, що не стоїте осторонь соціальних проблем, а допомагаєте землякам та військовослужбовцям в зоні АТО. В покликанні творити добрі справи ви виказуєте єдність та солідарність.

    Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я і благополуччя, щастя і добра, любові і достатку в домі, невичерпної наснаги і оптимізму, подальших успіхів в ім’я розквіту України і заради покращення добробуту всього українського народу!

    Нехай Бог береже нас і нашу країну!

 

З повагою

Голова районної ради                                                                                                           В. П. Балицький 

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ З Днем працівників сільського господарства!