Учасник АТО Володимир Золотарьов – голова Хотінської селищної ради

    10 листопада відбулася перша сесія Хотінської селищої ради сьомого скликання.

     Відкрила засідання голова Хотінської селищної виборчої комісії Ніна Шапаренко, яка проінформувала присутніх про підсумки з виборів депутатів селищної ради та селищного голови. Представляти інтереси громади жителі селища довірили 14 депутатам, а право очолити депутатський корпус Хотінської селищної ради учаснику АТО, головігромадської організації «Сумська районна організація учасників АТО», Володимиру Золотарьову.

    Привітав новообраних голову та депутатський корпус голова Сумської районної ради Володимир Балицький.«Вам виборці довірили право представляти та захищати інтереси громади, впевнений, що ви зробите все від вас залежне для зміцнення та процвітання Хотінської територіальної громади», – зазначив очільник району у вітальному слові. Подякував голова районної ради за плідну співпрацю і депутатському корпусу шостого скликання, а виконуючій обов’язки селищного голови Людмилі Руденко вручив подяку та фото на якому сільські, селищні голови та депутати районної ради шостого скликання сфотографовані на останній сесії районної ради.

    Після складання присяги державного службовця, новообраний голова Володимир Золотарьов продовжив вести засідання сесії, на якому за його поданням депутати обрали секретарем ради Людмилу Руденко, затвердили членів виконкому та створили постійні депутатські комісії.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Учасник АТО Володимир Золотарьов – голова Хотінської селищної ради