У Степанівці передавали владу по-європейськи

    10 листопада відбулася перша сесія Степанівської селищної ради сьомого скликання.

    Депутатів, новообраного голову, керівників закладів і підприємств та учасників сесії гостинно вітав Степанівський селищний будинок культури.

    Відкрила засідання голова Степанівської селищної виборчої комісії Світлана Гладка, яка оголосила про підсумки виборів депутатів, а також про підсумки виборів сільського голови. На виборах 25 жовтня право очолювати депутатський корпус селищної ради у складі 22-х депутатів громада селища Степанівка довірила Володимиру Лукашу.

    Вітаючи новообраного очільника голова селищної ради шостого скликання Галина Макушенко, відповідно до європейського зразка передачі влади, презентувала Володимиру Лукашу ключі від свого кабінету, а разом з ними довірила свій виконавчий апарат, Степанівську територіальну громаду та все світле, добре й прекрасне, що було створено для розвитку селища.

    Вітав депутатський корпус та новообраного голову і голова Сумської районної ради Володимир Балицький. «Ви взяли на себе велику відповідальність – виправдати довіру виборців. Степанівська громада найбільша з громад Сумського району, з найбільшим бюджетом. Вона завжди характеризувалася поступальним розвитком економічної та соціальної сфер. Виважених вам рішень, наполегливості, добрих справ на благо розвитку вашого рідного селища», – зазначив очільник району у вітальному слові. Найщиріші слова вдячності Володимир Петрович висловив Галині Макушенко. За високий професіоналізм, компетентність, особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та тісну співпрацю з районною радою очільниця селищного депутатського корпусу шостого скликання отримала подяку голови Сумської районної ради та пам’ятну світлину із останньої сесії районної ради.

    Після урочистостей Володимир Лукаш продовжив вести засідання. У ході роботи сесії депутати Степанівської селищної ради обрали секретаря ради, утворили постійні комісії. Відповідно до статті 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» було утворено виконавчий комітет селищної ради, затверджено його склад та Положення.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Степанівці передавали владу по-європейськи