Сумський район відзначив Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

    9 листопада 2015 року у Сумській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

    Професіоналів та учасників художньої самодіяльності Сумського району із професійним святом привітав голова районної ради Володимир Балицький. «Ви не просто несете культуру до людей, ви прищеплюєте їм любов до світлого, високого, чистого. Треба бути подвижником, аби працювати за такі невисокі зарплати в такій величній справі, яка вимагає надзусиль, старання, часу, витримки і найголовніше – душевності», – наголосив він. У День професійного свята очільник району побажав працівникам культури  міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, професійних успіхів і нових творчих здобутків на благо Сумського району.

    В рамках заходу було нагороджено переможців районного фестивалю-конкурсу хорового та фольклорного мистецтва «Співодари – 2015». Під час урочистостей кращим представникам культурної сфери за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток духовної культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва були вручені відзнаки обласного та районного рівня.

    Грамотами голови Сумської районної ради були нагороджені Людмила Осипча – учасниця художньої самодіяльності Бездрицького СК та Тетяна Коров’яковська – завідувач Ясенівським ОДР.

    Змістовну святкова програму за спонсорської підтримки голови Сумської районної ради Володимира Балицького та новообраних депутатів Сумської обласної ради від ВО «Батьківщина» Катерини Приходько та Володимира Поцелуєва, подарували присутнім артисти Сумської обласної філармонії. «Єднаймося, люба родино! Хай наша свята Україна цвіте, як калина», – звучали зі сцени рядки душевної пісні, а працівники культури аплодували стоячи своїм колегам.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумський район відзначив Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва