Відбулася перша сесія Сульської сільської ради сьомого скликання

    6 листопада 2015 року відбулася перша організаційна сесія Сульської сільської ради сьомого скликання. У роботі пленарного засідання взяв участь голова Сумської районної ради Володимир Балицький, новообраний депутат Сумської районної ради Віктор Халайджі, заступник директора АФ «Діамант» Олександр Ходов.

    Сесію відповідно до ч.2 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відкрила голова сільської виборчої комісії Тетяна Хабібула, яка поінформувала раду про підсумки виборів депутатів, а також про підсумки виборів сільського голови. На виборах, які відбулися 25 жовтня 2015 року, громада с. Сула підтвердила повноваження діючого сільського голови Івана Крючкова.

    Голова Сумської районної ради Володимир Балицький подякував депутатам та голові за плідну співпрацю у шостому скликанні, побажав успіхів у роботі, наснаги на втілення планів і задумів задля розвитку Сульської громади та всього Сумського району. Очільник району вручив Івану Крючкову подяку та пам’ятну світлину, на якій сільські, селищні голови та депутати районної ради шостого скликання сфотографувалися на останній сесії Сумської районної ради.

    Після цього сільський голова продовжив вести засідання.

    У ході роботи депутати обрали секретарем сільської ради Лідію Мовчан, присвоїли ранг посадової особи місцевого самоврядування сільському голові та секретарю сільської ради.

    Депутати утворили постійні комісії Сульської сільської ради, затвердили їх персональний склад, обрали голів та секретарів постійних комісій. Відповідно до статті 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» було утворено виконавчий комітет сільської ради, затверджено його склад та Положення. 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Відбулася перша сесія Сульської сільської ради сьомого скликання