День села : Новосуханівка. Це було справжнє свято всієї сільської громади

    Черговий День села у селі Новосуханівка  припав місцевим жителям до душі – святкували майже до ранку. Як розповіла голова місцевої територіальної виборчої комісії  Марина Макинич, організатори  заходу на чолі з місцевим головою Петром Нікітенком зуміли організувати його і колоритно, і емоційно, і душевно.

    У святі взяли участь заступник голови  Сумської районної ради Микола Соловей.  У своєму виступі  Микола Петрович  привітав місцевих жителів зі святом їхньої громади, подякував за  труд та вміння знаходити енергію і натхнення за нелегких буднів сьогодення. Вручив Грамоти голови районної ради  Новосуханівському сільському голові Петру Нікітенку та  сільським депутатам Катерині Вишеленій  і Олені Кухно.

    Відзнаки  для людей заслужені. Місцеві  влада  і депутати  дбають про інтереси селян, поліпшення їх  життя. На сільській сесії було прийнято рішення про надання згоди  на передачу частини приміщення  Новосуханівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в оренду  сільській раді для розміщення центру дозвілля та організації навчально– виховної, культурної,  спортивно – масової роботи з учнями навчального закладу та молоддю територіальної громади .  

    Депутати районної ради підтримали цю ініціативу  на пленарному засіданні  43 сесії,  одноголосно проголосувавши за відповідне рішення.  Таким чином, школярі матимуть можливість різнобічно розвиватися, місцева молодь – відпочивати.

    Ще довго у селі продовжувалося свято. Концертна програма, підготовлена самодіяльними аматорами Будинку культури «Хімік», що в Сумах, викликала багато добрих  емоцій у присутніх, місцеві мешканці відпочили і повеселилися.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ День села : Новосуханівка. Це було справжнє свято всієї сільської громади