Придбання шкільних автобусів – під контролем

    У кінці минулого   2014 року для учнів Садівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів було придбано новий комфортний, зручний  шкільний автобус «Еталон», на який було виділено  кошти із бюджету сільського та районного бюджетів. Кошти на придбання  транспорту  витрачені  ефективно - у вказаній школі  задовільна наповнюваність класів – на сьогодні тут навчаєтьсь 253 учні - на належному рівні відбувається навчальний процес, школярі отримують міцні знання, конкурентоздатні при вступі до вишів.

    Керівники ж районної ради  не обмежилися зробленим, розуміючи, що і в   багатьох  інших школах району  існують проблеми  у   підвезенні дітей. Тому взяли питання під особливий контроль і продовжують працювати над  ним на майбутнє.

    14 вересня поточного року Сумською районною радою було направлено листа на адресу Департаменту освіти і науки Сумської  обласної державної адміністрації  щодо можливості придбання шкільних автобусів за  рахунок коштів обласного бюджету.

    Відповідь надійшла обнадійливою: «Департаментом освіти і науки надіслано до  Департаменту економічного розвитку і торгівлі Сумської ОДА на конкурсний відбір інвестиційний проект щодо придбання у 2016 році шкільних автобусів для перевезення учнів та педагогічних працівників, які мешкають не менш, ніж за три кілометри від навчального закладу. Фінансування  зазначеного проекту буде здійснюватися за рахунок  коштів Державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів. Для Сумського району заплановано придбати три шкільні автобуси».

    Отже, перспектива поповнити шкільний парк Сумського району є досить реальною. Сумська районна рада тримає це питання і  далі  на своєму контролі.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Придбання шкільних автобусів – під контролем