З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Шановна громадо Сумського району!!!

Від щирого серця вітаю вас із державними святами - Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

    З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється наше усвідомлення  суті незалежності. Двадцять чотири роки відбувається становлення нашої правової і громадянської свідомості. Протягом цього часу, щодня, ми з Вами спільно закладаємо чергову цеглинку у добробут держави, у те, щоб Україна ставала сильнішою, розвинутішою та авторитетнішою. Наше з Вами життя та наша повсякденна діяльність – це неоціненні інвестиції у майбутнє нашої нації, наших дітей та онуків.

    Останні роки стали найскладнішими за всю історію сучасної України. Нині ми переживамо складні часи агресії та посягань на незалежність та цілісність держави. Та у серцях українського народу серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці, величний патріотизм, почуття гордості.

    У ці святкові дні зичу Вам міцного здоров’я та щастя, добра та миру, достатку та щедрої долі, сили та наснаги. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної України.

 

З повагою

Голова районної ради                                                                                                           В. П. Балицький 

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!