До села Токарі відремонтують дорогу!

    24 липня за ініціативи Сумської районної ради відбулася зустріч із представниками ПАТ «Сумихімпром».

    На зустрічі були присутні голова Сумської районної ради Володимир Балицький, заступник голови Сумської районної ради Микола Соловей, директор з персоналу та соціальних питань ПАТ «Сумихімпром» Олег Тетьоркін та голова профспілкового комітету Надія Колесова та голова Токарівської сільської ради Олена Кендюшенко.

    Районна рада вже другий рік проводить роботу з усіма підприємствами для вивчення ефективності використання ресурсів Сумського району. На території Токарівської сільської ради в урочищі Глибокий яр знаходиться полігон промислових відходів ПАТ « Сумихімпром». Договір оренди даної території закінчується у цьому році, тому не дивно, що зустріч розпочалася на полігоні. Присутні ознайомилися із планом експлуатації полігону та рекультивації земель.

    Продовжилася зустріч на засіданні виконавчого комітету Токарівської сільської ради, де присутні обмінялися інформацією про економічний стан підприємства та району, підкреслили взаємне бажання розвивати партнерські, ділові стосунки, враховуючи структуру та географію розміщення об’єктів виробничої та соціальної інфраструктури підприємства на території району.

    Детально обговорювались можливі шляхи спільної роботи по вирішенню конкретних соціальних проблем на території Токарівської сільської ради. Як повідомили представники «ПАТ «Сумихімпром» вже в цьому році розпочнеться ремонт дороги до полігону вартістю 1,7 млн. грн. Ремонт пройде у два етапи: від вул. Харківська до с. Токарі та від с. Токарі до полігону промислових відходів.

    Варто зазначити, що всі проплати до бюджету Токарівської сільської ради ПАТ «Сумихімпром» здійснює згідно договору та вчасно.

    Питання погодження на продовження договору оренди на відвал фосфогіпсу вирішуватимуть депутати Токарівської сільської ради вже на найближчій сесії. 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ До села Токарі відремонтують дорогу!