Серед депутатів районної ради - доктор історичних наук

    Депутат районної ради С. І.Дегтярьов  днями збирається до Києва. На нього чекає дуже приємна місія - отримання диплома доктора історичних наук.

    Тема дисертації, яку захистив нещодавно у Київському національному  педагогічному університеті Імені М.П.Драгоманова Сергій Іванович, і успішний факт захисту якої підтверджено наказом №483 за підписом Міністра освіти та науки України С.М.Квіта від 28 квітня поточного року,-«Чиновники цивільних державних установ Російської імперії  на українських землях кінця 18 першої половини 19 століття. Соціо – культурний рівень системи заохочень і покарань» за спеціальністю - історія України.

    Це вже друга наукова сходинка у долі викладача, доцента кафедри теорії та історії держави і права при юридичному факультеті Сумського державного університету. У 2009 році Сергій Іванович захистив кандидатську дисертацію,  обравши  історичну тематику.

    Взагалі, науковець ввесь час у дослідницькому пошуку. І тому результат – понад 150 видрукуваних наукових робіт, здебільшого – на історичну тематику.

    Сумська районна рада та ввесь депутатський корпус щиро вітають   Сергія Івановича Дегтярьова із отриманням високого наукового звання, бажають на  науковій ниві нових злетів та службових перспектив.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Серед депутатів районної ради - доктор історичних наук