Свято людей у білих халатах

    Уже традиційно колектив центральної клінічної лікарні відсвяткував своє  професійне свято - день медичного працівника.

    Його відзначення цього року стало справді щедрим на подарунки та  відзнаки. Голова районної ради В. П.Балицький, щиро поздоровивши  людей у білих халатах, вручив грамоти районної ради лікарю – офтальмологу ЦКРЛ Г.Ф.Грицак та завідуючій фельдшерським пунктом у с.Солідарному  О.М.Вакулі, а також реовазограф. Таким чином депутатський корпус району відреагував на депутатський запит депутата Н.І. Жиленко. Рішенням сорок другої сесії шостого скликання було підтримано  її запит про виділення коштів в сумі 70 тисяч гривень на придбання апарату, який необхідний для діагностування стану судин у хворих кардіологам, хірургам, невропатологам.

    Грамоти Сумської районної державної вдміністрації кращим медикам вручив голова І.В.Кривозуб. Обласні депутати В.І.Гримайло та А.М. Скиртаченко передали головному лікарю ЦКРЛ В.І. Поцелуєву  коагулометр – медичний апарат для високоточного визначення  різних показників крові та кардіограф.Також, вітаючи колектив, розповіли, що надали, виділені їм депутатські кошти на холодильники в палатах для хворих та на металоплстикові вікна для закладу,таким чином чином підтримавши акцію «Подаруй вікно лікарні».

    Також, В.І.Балицький повідомив присутніх про нагородження керівника   медичного закладу Почесною грамотою обласної ради за сумлінний труд на благо  України.

    Свої подарунки приготували у лікарні для молодих медиків, що нещодавно влилися в колектив. Початківцям було вручено медичні халати та тонометри.

    Самодіяльні аматори району, зокрема червоненці-співаки М.А.Пасько,  заслужений працівник  культури України  В.М. Деркач та їх акомпаніатор   теж заслужений працівник культри України, привітали медиків пісенними номерами.

    З професійним святом Вас, дорогі медики. Спасибі Вам, за те, що біль кожного з нас пропускаєте через своє серце, за професіоналізм, за те, що робите все можливе і неможливе, щоб мешканці району мали міцне здоров'я і наснагу для праці.

    Хай у кожній Вашій родині буде благополуччя і достаток. І найголовніше,   найбажаніше, найважливіше- мирне небо над головою.

    Цього ж дня голова районної ради В.П.Балицький та голова Сумського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Н.І.Масалітіна сердечно поздоровили медиків Садвської амбулаторії загальної сімейної медицини.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Свято людей у білих халатах