Відбулося підсумкове засідання робочої групи

    15 травня відбулося підсумкове засідання робочої групи з підготовки заходів по увічненню пам’яті про загиблих воїнів, похованих у братській могилі села Червона Діброва Токарівської сільської ради.

    Голова Сумської районної ради Володимир Балицький проінформував присутніх про підсумки роботи по заходах по увічненню пам’яті про загиблих воїнів, похованих у братській могилі села Червона Діброва

    Керівник редакційно-видавничої групи управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ірина Федоренко розповіла учасникам засідання про дослідження джерел співробітниками редакційно - видавничої групи «Книга пам’яті» щодо поіменних втрат на території Сумського району під час Другої Світової війни. Про стан пам’ятників та меморіалів загиблим воїнам на території Сумського району доповіла Алла Бойко - спеціаліст першої категорії відділу культури Сумської районної державної адміністрації.

    Про організацію пошукової роботи педагогічними  колективами району по встановленню безіменних  героїв Другої Світової війни, загиблих на території Сумського району інформував присутніх Микола Охріменко - начальник відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності виконавчого апарату районної ради.

    Відповідно до розпоряджень голови районної ради за активну участь у підготовці та проведенні заходів по увічненню пам’яті про загиблих воїнів у селі Червона Діброва Токарівської сільської ради учасники заходів були нагороджені подякою голови районної ради.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Відбулося підсумкове засідання робочої групи